Artikelen januari 2016

Omdat we vanaf januari 2016 écht (in elk geval) één artikel per week zullen plaatsen leek het ons leuk om een voorproefje te geven van de artikelen die deze maand online komen.

Inmiddels is het eerste ervaringsverhaal over borstvoeding al online gekomen!

1e week januari
“Borstvoedingsverhaal#1. “
We vinden het super belangrijk dat er meer positiviteit wordt verspreid over het geven van borstvoeding. Immers alles wat je hoort of leest heeft ook invloed op jouw eigen gedachtes en handelen. Regelmatig zullen we een nieuw ervaringsverhaal plaatsen waarbij andere moeders een wijsheid delen over het geven van borstvoeding.

2e week januari
“Hoe werkt pijn tijdens de bevalling en wat je eraan kunt doen.”
Waarom doet bevallen pijn? En hoe kun je hier mee omgaan? Of is het zelfs mogelijk om met minder pijn te bevallen? Dat zijn onderdelen waar we over zullen vertellen in dit artikel.

3e week januari
Borstvoeding voor vaders, 5 zaken om te bespreken & 11 tips.
Dat vaders een rol kunnen spelen voor de moeder tijdens de borstvoedingsperiode dat is op zich wel bekend. Maar dat vaders één van de meest belangrijke factoren zijn om de borstvoeding te doen laten slagen, daar zijn we ons minder van bewust. In dit artikel deel ik 5 zaken om te bespreken met je partner en daarnaast 11 tips die vaders kunnen doen. ‘Borst voeden voor vaders’  zeg maar. Ook geven we een gratis ebook weg die je kunt downloaden en aan de vader kunt mailen. Zo is hij ook alvast een klein beetje voorbereid op een succesvolle borstvoedingsperiode.

4e week januari
6 tips om rustig te bevallen.
We delen een aantal tips om rustig te bevallen. Die dingen die rust geven in jouw hoofd en die je helpen om dát te doen waar jij voor bent gemaakt.

Veel plezier bij het lezen van de artikelen deze maand!

Liefs, de boezemvriendin.