De boezemvriendin

De boezemvriendin..
Zijn we gestart omdat we het tijd vinden om de regie weer in eigen handen te nemen en te vertrouwen op onszelf als barende vrouw, onze baby’s en natuur.
In het nieuwe jaar 2016 bieden we hypnobirthing cursussen aan in de regio Beilen, Assen en Hoogeveen. Ook staat 2016 in het teken van de officiële lancering van de online borstvoedings coachingsprogramma’s.

Maar we willen niet alleen maar deze twee  ‘diensten’ aanbieden.
Nee. We willen je ook graag rondom zwangerschap, bevalling en de tijd erna als je daarvoor kiest, het geven van borstvoeding: inspireren, motiveren en mee laten genieten van al het moois wat er zich afspeelt op dat gebied.

Een vooruitblik op 2016.
Vanaf januari 2016 zal de boezemvriendin elke week iets schrijven over alles wat te maken heeft met zwangerschap, bevallen  het geven van borstvoeding.

Waar we naar toe gaan.
De boezemvriendin wordt een ‘platform’ vol positieve informatie, inspiratie en tips.
Jij en jouw baby staan centraal, waarbij we uitgaan van de kracht van jouw natuur, jouw lichaam en baby.
Als we mogen bijdragen aan het versterken van jouw eigen ideeën, of je in beweging mogen zetten om nog eens naar je eigen gedachtes en ideeën te kijken zijn we meer dan tevreden!

Wat ga je hier lezen?
Er zal vast wel iets voor je bij zitten wat je interessant vindt 🙂 .
In elk geval zijn er terugkomende ‘rubrieken’ waar we over schrijven. 

Inspirerende ervaringsverhalen over het geven borstvoeding en bevallen (hypnobirthing ervaringsverhalen) , tips en antwoorden op dilemma’s die dagelijkse kost zijn omtrent borst voeden,  leuke, luchtige en serieuzere kost omtrent zwanger zijn en we bekijken maatschappelijke thema’s

Als je op de hoogte wil blijven van het nieuws, like dan hier onze facebook pagina! Of volg ons op Twitter ! ook eens van een kant die je misschien minder gewend bent.
Lees alvast de eerste artikelen hier! BLOG!