Die dag die in je geheugen gegrift staat voor altijd is de dag waarop je jouw baby gaat ontmoeten. Ik wens elke vrouw die gaat bevallen die kennis, technieken en het vertrouwen in haar eigen lichaam om fijn te bevallen. Zodat bevallen niet meer iets is om tegenop te zien, maar om naar uit te kijken. De hypnobirthing technieken helpen je diep te ontspannen en je mind voor te bereiden om jouw eigen bevalling als positief, ontspannen, makkelijk en vol vertrouwen te ervaren! Als je dat ook graag wilt, is hypnobirthing iets voor jou!
Je kunt bij ons de Nederlandstalige cursus Hypnobirthing volgen. We werken met de methode van Mucha Mama. Wat zit bij de cursus inbegrepen? Deze hypnobirthing cursus wordt ondersteund door een set praktisch cursusmateriaal waarmee je thuis in je eigen tijd de oefeningen kunt doen. Materiaal bestaat uit: 1) Nederlandstalig cursus boek Makkelijker Bevallen met Hypnose 2) Nederlandstalige Hypnobirthing Sessies - hypnosesessie / ontspanningssessies (MP3s) 3) Online cursuslessen ter ondersteuning van de hypnobirthing cursus 4) Stuitliggingshypnose 5) Natuurlijke inleidingshypnose.
Boek een privé cursus en volg deze in 1 dag of verdeeld over twee dagen. We werken in de privé cursus vanuit een logische denkwijze die uitgaat van de samenwerking tussen lichaam en geest waardoor je begrijpt wat je lichaam doet tijdens de bevalling en hoe je hier invloed op hebt. Voordat je start met de cursus bereid je jezelf al voor met het online cursusmateriaal. De online cursusfilmpjes en het cursusboek informeren je over het theoretische gedeelte van de bevalling. Hierdoor kun je je in de cursus focussen op het aanleren van de praktische technieken binnen jouw situatie.