Over ons

Wij zijn Alienne en Elianne. Een innoverend team. En samen vormen wij De Boezemvriendin.

We helpen je graag op weg om positief te bevallen. Sneller en met minder pijn.
Een van ons tweeën of beiden ontmoet je als je de cursus Hypnobirthing gaat volgen.

Als je borstvoeding wil geven en je jezelf daarop gaat voorbereiden door middel van het  online programma ‘makkelijk en succesvol voeden’ kun je rekenen op Elianne als ‘boezemvriendin’.

 

Dit is Alienne. Hypnobirthing docent  & cognitief- en mind fullness trainer.

Alienn van Dronkelaar

Ze is een moderne, actieve net 60’er die vol in het leven staat. Moeder van een volwassen dochter.
Alienne is een wijze vrouw, jong van geest. Houdt van grapjes maken en is doortastend.
Ze neemt geen blad voor de mond. Vertrouwen, openheid, creativiteit, en enthousiasme zijn woorden die goed bij haar passen.

Als trainer biedt ze een veilige omgeving waarin je mag zijn wie je bent. Ze weet overal raad mee en heeft altijd het beste met je voor. Alienne is in staat om tussen de regels door te luisteren en jou een vertrouwd gevoel te geven.
Ze vindt vrijheid en gelijkwaardigheid erg belangrijk.

In haar vrije tijd houdt ze van reizen, lezen, gezellige dingen doen, activiteiten ondernemen in de natuur en tuinieren. Ook is ze erg creatief op verschillende vlakken.  Ze is een enorme fantast en geniet van de kleine dingen. Daarnaast heeft ze een andere grote passie: haar twee kleinkinderen waar ze van allerlei (ondeugende) dingen mee onderneemt.

 

Dit is Elianne. Hypnobirthing docent, borstvoedingscoach / ervaringskundige en logopedist.

Elianne Rumahloine

 

Ze is 28 jaar en moeder van 2 jonge kinderen. Levenslustig, ambitieus, wijs, open en veelzijdig als mens.

Al jaren heeft ze een grote passie voor en dromen over  alles wat te maken heeft met zwangerschap, de bevalling en de tijd erna.
Ze zal je vanuit haar persoonlijke ervaring heel goed kunnen begeleiden. Ze zal naast je gaan staan om je op weg te helpen op jouw eigen pad. Ze heeft het talent om die kwaliteiten waar iemand goed in is naar boven te halen en iemand enthousiast over zichzelf te laten zijn.

Ze is motiverend en integer in haar handelen en kan je op een luchtige manier dat vertrouwen geven wat je nodig hebt om je bevalling tegemoet te gaan en die tijd erna.

In haar vrije tijd is ze altijd en heel creatief  bezig met muziek maken. Ze heeft haar eigen bedrijfje de Muziek Fabriek Online. Ook houdt ze van fotograferen.
Het meest in haar leven houdt ze van haar twee vrolijke en levenslustige kinderen en lieve vriend en brengt ze graag haar tijd door met haar gezin in de buitenlucht.
Ze is een gezellige, vindingrijke, chaotisch, lekker kokende huismoeder. Een echte levensgenieter.

Elianne Rumahloine, de boezemvriendin Hypnobirthing docent                                Elia